Wednesday, 23 June 2010

Is anyone else having blogger problems..

I am off the blog for today, I have been having problems with the template since the new blogger designs came onboard and today it all seems to come to a head..

I cannot post directly from my Windows Live Writer directly into BlogSpot any more, not sure if this is due to the heavy customization of the template I am using or just one of those glitches with blogger… My HTML widget don’t work properly either and some other little issues.

This is about the second time I am posting directly into my blog from the new post setting – it is finicky to use.

I am hoping to have it resolved by tomorrow for Excerpt Day -  But in the interim do any of you guys who use customised template have problems with blogger…

It may be time to look at moving my blog... any recommendation?

E.H>

12 Speak To Me:

Fiction Vixen on 23 June 2010 at 19:16 said...

Oh no, sorry you are having problems. I use WLW and am not having any issues. Did you do the most recent update for WLW? Maybe that would help? Hope all is better soon.

Dana on 23 June 2010 at 19:35 said...

I wish I could help! I post to my blog straight from the Blogger dashboard so I haven't seen any problems....Good luck!

Erotic Horizon on 23 June 2010 at 19:44 said...

@FV..

Thanks for the sugestions - I did update my WLW, but for some reason it's not recognising my template...

I am just going to gut the whole thing and reinstall and see if it works...

E:)

Erotic Horizon on 23 June 2010 at 19:46 said...

@Dana..

It took me so much time to figure out how to put the picture where I wanted it in the direct posting...

Hopfully I'll have it resolved by this eveing..

E.H>

Leontine on 23 June 2010 at 20:19 said...

I've had some issues earlier this evening when my third sidebar was completely gone from my blog *panic* and my background image wasn't popping up either. I post directly from blogger so I can't give you any info their. I just hope it was a spasm on their side...I ain't a happy blogger when it haz huge fail issues! I keep fingers crossed it gets fixed EH!

Blodeuedd on 23 June 2010 at 20:58 said...

I post directly too, and have been gone all evening so dunno if anything has been wrong.

I did create a backup blog on wordpress but didn't like the place at all

Chris on 23 June 2010 at 22:57 said...

I think Shawn Lane mentioned having trouble a few days ago and ended up dumping her theme because of it.

Lily on 24 June 2010 at 04:13 said...

I post directly on blogger and I still use the original posting format. I didn't like the new one. Other than sometimes loading slow I don't have issues with it.

Hope it gets better for you.

Erotic Horizon on 24 June 2010 at 22:39 said...

@Leontine ...

Dear lord - your entire side column, I hope it didn't take too long to sort out..

Mine seem to be OK now as well.. I really hope it was just a glitch.

E.H>

Erotic Horizon on 24 June 2010 at 22:41 said...

@Blodeuedd

I do have a wordpress backup as well and I agree with you - I do not know how people use Wordpress...

Blogspot has probably made us lazy - but I am good with it..

E.H>

Erotic Horizon on 24 June 2010 at 22:42 said...

@Chris..

Shawn is one of the most extreme case I have seem - thank god my template didn't crash..

E.H>

Erotic Horizon on 24 June 2010 at 22:44 said...

@Lily..

I have heard complains about the new posting format..

sometime sticking with what you know is best...

E.H>